قیسی محلی بسیار متنوع هستند. در پاییز به آرامی می رسند و واقعا آبدار هستند. چه در مربا، چه در کیک قیسی محلی با کرامبل یا به عنوان یک کیک قیسی محلی خوشمزه طعم آنها به هر شکلی بهشتی است.
در اینجا خوشمزه ترین دستور العمل های قیسی محلی را پیدا خواهید کرد که پختن آنها آسان است.
قیسی محلی یک اصطلاح جمعی برای میوه هسته دار از جنس گیاهی است که از خانواده گل رز است. بسته به تنوع، میوه های گیاه از نظر شکل، رنگ و اندازه بسیار متفاوت است: رنگ آن از آبی سیاه تا بنفش تا زرد سبز متغیر است.
میوه هسته دار معمولاً تا هشت سانتی متر اندازه، مستطیل یا کروی است و طعم آن شیرین تا ترش است.
مدل های متفاوت، انواع مختلف، انواع متفاوت، مدل های مختلف
حدود 2000 گونه قیسی محلی در سراسر جهان شناخته شده است. در آلمان، قیسی محلی واقعی، قیسی محلی، سبزی و قیسی محلی میرابل از محبوبیت خاصی برخوردار است.
رنگ آبی بنفش اما در قرمز، بنفش یا مشکی نیز موجود است
شکل گرد، درز شکم به وضوح قابل تشخیص است
گوشت نرم و آبدار که به سختی از سنگ جدا می شود
رنگ آبی عمیق، سایه تیره تر در مقایسه با قیسی محلی واقعی
شکل کشیده با انتهای نوک تیز
گوشت مایل به زردی که نسبتا سفت و آبدارتر است
رایحه ترش و شیرین
در رنگ های سبز، زرد یا قرمز موجود است شکل گردطعم شیرین، آبدار و معطر
پوست بیرونی صاف و مایل به زرد اندازه گیلاس مانند رایحه شیرین و شدید.
فصل قیسی محلی و دمسون از ژوئیه تا اکتبر ادامه دارد، آلو و سبزی از جولای تا سپتامبر در دسترس هستند.
زمانی که میوه ها می رسند، رنگ قوی و در مورد قیسی محلی و آلو، رنگ تیره عمیقی دارند. هنگام خرید باید دقت کنید که لایه موم طبیعی میوه آسیب نبیند.