تحقیقات نشان میدهد که افراد میتوانند حساسیت شدیدی به تخمههای آفتابگردان داشته باشند.
زمانی که کشاورزان در حال برداشت محصول هستند، افراد ممکن است به گرده دانه آفتابگردان حساسیت داشته باشند.
به خوراک پرندگان حاوی تخمه آفتابگردان سقز دانه حساس باشند.
برخی از افراد ممکن است به دلیل واکنش های آلرژیک احتمالی نیاز به خوردن تخمه آفتابگردان داشته باشند. با این حال، کسانی که به دانه ها حساس هستند ممکن است بتوانند روغن آفتابگردان مصرف کنند.
باکتری ها
گاهی اوقات،تخمه آفتابگردان لیمویی ممکن است حاوی باکتریهای مضری باشند.
که ممکن است زمانی که فرد آنها را رشد میدهد یا دانههای جوانه زده را از یک فروشگاه مواد غذایی میخرد، تکثیر میشوند.
دانه های جوانه زده مسئول شیوع سالمونلا هستند که باعث علائم مسمومیت غذایی می شود.
کالری بالا
خوردن تخمه آفتابگردان در حد اعتدال به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند فواید متعددی داشته باشد. با این حال، با 165 کالری در هر اونس، آنها یک غذای کالری بالاتر هستند.
اگر فردی قصد دارد وزن متوسطی را حفظ کند، ممکن است بخواهد بخش های تخمه آفتابگردان خود را محدود کرده و آن را به عنوان بخشی از کالری روزانه خود قرار دهد.
مردم می توانند تخمه آفتابگردان خوی را به صورت خام بخورند یا آن را به صورت خشک در فر یا روی اجاق گاز بریان کنند.
مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که جوانه زدن دانه های آفتابگردان باعث افزایش اسیدهای آمینه آزاد و پلی فنول ها می شود و در عین حال مواد ضد مغذی را کاهش می دهد که بر هضم دانه ها تأثیر می گذارد.
افراد می توانند بذرها را در یک تخمه آفتابگردان محلی ظرف شیشه ای بکارند یا از یک جوانه زن تخصصی بذر استفاده کنند.
منابع آنلاین زیادی در مورد روش صحیح جوانه زدن بذر وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات: