نخود (Cicer arietinum L.) نخودی است که در سراسر جهان مصرف می شود و منبع خوبی از پروتئین و همچنین چربی، فیبر و سایر کربوهیدرات ها است.
در این بررسی ترکیب، نخود سبز کرمانشاه عملکرد و کاربردهای مواد پروتئینی نخود شرح داده شده است.
علاوه بر این، روشهایی برای افزایش کیفیت پروتئین و همچنین کاربردهای محصولات مشترک حاصل از استخراج و پردازش پروتئین شناسایی شدهاند.
در نتیجه رشد جمعیت جهانی، تقاضا برای جزء پروتئینی این پالس در حال افزایش است و رویکردهای مختلفی برای استخراج آن پیشنهاد و توسعه یافته است.
رویکردهای اصلی غنیسازی نخود سفید کرمانشاه پروتئین خشک و مرطوب، که منجر به کنسانترهها و ایزولههای پروتئینی میشود.
شامل طبقهبندی هوا، استخراج قلیایی/اسیدی، استخراج نمک، بارش ایزوالکتریک و فیلتراسیون غشایی است.
پروتئین های نخود دارای خواص عملکردی خوبی مانند حلالیت، ظرفیت جذب آب و روغن، امولسیون کننده، کف کردن و ژل شدن هستند.
در طول غنیسازی پروتئین نخود دوخان کرمانشاه عملکرد پروتئین را میتوان علاوه بر پردازش اولیه افزایش داد.
کاربردهای مختلف مواد پروتئینی نخود و فرآورده های مشترک آنها در تحقیقات شناسایی شده است که پتانسیل این مواد را برای توسعه محصول جدید و بهبود مشخصات تغذیه ای محصولات غذایی موجود برجسته می کند.
فرمولاسیون برای برآوردن نیازهای نخود ریز کرمانشاه مصرف کننده از نظر غذاهای سالم و پایدار در ادبیات بررسی شده است.
تحقیقات آینده ممکن است برای بهبود کاربردهای محصولات مشترک خاص که از استخراج پروتئین های نخود حاصل می شود مفید باشد و در نتیجه منجر به فرآیندهای پایدارتر شود.
اگرچه نخود سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، اما فاقد ویتامین D است. لین هشدار می دهد که باید خود را از داشتن سایر گروه های غذایی نیز محدود کنیم.
به عنوان مثال، ما باید ویتامین D را از جای دیگری دریافت کنیم. این مهم است که همیشه یک رژیم غذایی کامل و متعادل داشته باشید.»
- منابع:
- تبلیغات: