با خوردن خیارشور سحر سردردهای میگرنی خود را بهبود بخشید

مانند بیشتر سبزیجات، خیارشور ها هم تقریباً آب هستند و چربی یا پروتئین بسیار کمی دارند. آنها همچنین دارای غلظت بالایی از ویتامین ها هستند زیرا آب نمک شور آب را ازخیارشور ها خارج می کند.

ارزش غذایی خیارشور سحر بسته به نوع آنها متفاوت است. به عنوان مثال، یک خیارشور سحر کامل حدوداً دارد:

20 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین K، که به لخته شدن خون شما کمک می کند و استخوان های شما را قوی نگه می دارد
6 درصد از بزرگسالان کلسیم به استخوان ها و دندان های قوی و اعصاب سالم نیاز دارند
6 درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم، که به عملکرد صحیح اعصاب شما کمک می کند
3 تا 4 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C، آنتی اکسیدانی که از سلول های شما در برابر آسیب محافظت می کند
۱٪ از ارزش روزانه ویتامین A، برای بینایی، سیستم ایمنی و بارداری سالم مهم است.


اگر یک وعده کوچکتر خیارشور سحر را ترجیح می دهید، نصف فنجان نان شیرین و خیارشور کره ای ورقه ای دارد:

بیش از 3 درصد از ارزش روزانه شما برای ویتامین A
حدود 1/3 از نیاز روزانه شما به ویتامین K
حدود 4 درصد کلسیم در روز
حدود 2 درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم

خیارشور سحر تخمیر شده
غذاهای تخمیر شده مانند کفیر، کیمچی و میسو می توانند به سلامت روده شما کمک کنند. اما بیشتر خیارشور های سحر موجود در قفسه‌های خواربار تخمیر نمی‌شوند و از مخمر، باکتری‌ها و سایر میکروب‌ها برای نگهداری غذا استفاده می‌کنند. درعوض، خیارشور های سحر اغلب از خیساندن در آب نمک سرکه و ادویه جات و خیارشور های سحر می‌گیرند.

برای خیارشور های سحر تخمیر شده، یک فروشگاه مواد غذایی سالم را امتحان کنید یا خودتان آنها را درست کنید.

به دنبال برچسب‌هایی باشید که می‌گویند «به‌طور طبیعی تخمیر شده». هنگامی که در شیشه را باز می کنید، باید حباب هایی را روی سطح ببینید که نشانه باکتری های زنده داخل آن است.